Meny Lukk

Nyhetsbrev, 9. januar, 2024

Kjære NoReFo-medlem!


Godt nytt år! Dere som var på konferansen i Bergen fikk forhåpentligvis mersmak, og derfor kommer det her informasjon om NoReFo-aktiviteter i 2024. Spesielt velkommen til våre nye medlemmer, som det ble flere av mot slutten av 2023.

Svensk-norsk vårmøte 18.–19. april 2024

Først planlegges et norsk-svensk vårmøte etter modellen fra fjorårets begivenhet i Göteborg. I år møtes vi i Oslo, med MF som vertskap. Sett av allerede nå dagene 18.-19. april. Som i fjor blir det en lunsj til lunsj konferanse, denne gang med urfolksperspektiver i fokus. Ta gjerne kontakt med Audun Toft om du har lyst til å bidra!

NoReFo sin årskonferanse i Oslo

2024-konferansen begynner allerede å ta form. Datoene blir 28.-29. november, med OsloMet som vertskap. Det går rykter om at det også kommer til å være en oppvarmingsdag for den som vil den 27. Referatet fra 2023 årsmøtet finner du her.

Andre konferanser

Det er fortsatt mulig å melde seg på Nordic Conference of Religious Education 17.–19. juni, selv om fristen for papere er nå forbi. Konferansen er lagt til Sverige med Universitetet i Karlstad som vertskap.  Prekonferanse 16. juni. Konferansetema er ‘den andre.’ Detaljer: https://www.kau.se/ncre2024

I tillegg har «the International Society for Research on Solitude» en konferanse 25.-27. April I Lincoln om “Alone Together: Mapping the Field: Challenges and Futures.” Finn ut mer her: https://isrs.usz.edu.pl/

Ellers har det nye styret kommet i gang og er enormt takknemlige til det utgående styret for at vi fikk overlevert en mappe med saker som er i skjønneste orden! Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du synes bør være med i neste nyhetsbrev, evt. bruk vår facebookside til å sirkulere nyheter selv. Der finner du informasjon om nye publiseringer, utlysninger, med mer.

På vegne av styret,

Andrew.

Andrew Thomas
Førsteamanuensis religion i skole
Fakultetet for lærerutdanninger og språk
Høgskolen i Østfold
1757 Halden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *