Meny Lukk

NoReFo-konferansen 2024

Med OsloMet som vertskap inviterer Norsk religionspedagogisk forskerforum til årskonferanse torsdag 28.–fredag 29. november 2024. Vi begynner torsdag med registrering fra kl 10 og konferanseåpning kl 11, og avslutter kl 15.00 på fredag.

Call for Papers:

Som før inviterer vil alle til å melde inn presentasjon til årets NoReFokonferanse. Formatet er ganske fritt: Det kan være snakk om tradisjonelle paperpresentasjoner eller andre formater som feks symposium, bokpresentasjon, roundtable, workshop etc. Fristen for å sende inn ditt forslag via konferansepåmeldingsskjema, med tittel og abstrakt (opp til 200 ord) er 16. september. Tidsrammer og program utformes når vi ser omfanget av presentasjoner.

NoReFostyret annonserer også tre innovasjoner i forbindelse med årets konferanse:

 1. Etter konferansemiddagen på torsdag skal vi ha TeachMeet. TeachMeet er en uformell, faglig og sosial møteplass hvor deltakerne deler tips og erfaringer fra egen undervisning. Vår TeachMeet skal ha et praktisk preg rettet mot NoReFos praksisfelt, og deltakere kan melde inn presentasjoner på enten 3 eller 7 minutter. Dette skal være lavterskel og kan holdes så uformelt en bare vil. Vi håper mange vil melde seg og dele undervisningserfaringer, tips og ideer! Presentasjoner blir trukket ut tilfeldig, og ordstyreren kontrollerer tida. Meld inn TeachMeetinnlegg på samme måte som presentasjon, før 16. september.
 2. En av parallelsesjonene vies “omvendt forskningsinnlegg”: den som innleder sirkulerer en kort (maks 15 minutter) video av sin presentasjon i forkant av konferansen og alle som kommer til økten plikter å se den før de kommer til konferansen. Diskusjonen varer i 30 minutter heller enn den vanlige 10. Meld inn intensjon om omvendt forskningsinnlegg på samme måte som presentasjon, før 16. september, og din video før 11. november på mail til Andrew Thomas.
 3. I forkant av selve konferansen lanserer vi en oppvarmingsdag for stipendiater onsdag 27. november på OsloMet. Se egen arrangementsside.

Årsmøtet til NoReFo arrangeres torsdag 28. november om ettermiddagen, og det vil komme en egen innkalling til medlemmene.

Det er allerede nå åpent å melde seg på konferansen her. Konferansen gjennomføres uten konferanseavgift. Deltakerne dekker kost, reise og overnatting selv.

Frist for å melde inn en presentasjon er altså 16. september. Det gjøres via denne lenken som også brukes for påmelding. Frist for påmelding er 1. november.

Velkommen til Oslo/OsloMet!

Vennlig hilsen

Andrew Thomas (styreleder Norefo)

Audun Toft (styremedlem)

Gunnfrid Ljones Øierud (styremedlem)

Knut Aukland (styremedlem og vertskap ved OsloMet)

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

nov 28 - 29 2024

Tid

All Day

Sted

OsloMet
Pilestredet 46
Nettsted
https://www.oslomet.no/

Storbyuniversitetet OsloMet

Arrangør

Norsk religionspedagogisk forskerforum (NoReFo)

Andre Arrangører

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *