Meny Lukk

Nyhetsbrev, 15. august 2023

Her er årets tredje nyhetsbrev.                                 

NoReFo sin årskonferanse i Bergen

Vi minner om NoReFo sin årskonferanse 30. november–1. desember med Universitetet i Bergen som vertskap. Frist for innmelding av presentasjoner og bidrag er som tidligere annonsert 15. september, påmeldingsfrist er 1. november. Flere opplysninger og lenke til nettskjema ligger i den vedlagte invitasjonen. Velkommen til Bergen!

Svensk-norsk vårmøte 18.–19. april 2024

Det svensk-norske vårmøtet, et samarbeid mellom svenske NRF og norske NoReFo, arrangeres  for tredje gang i 2024, denne gang i Oslo med MF som vertskap. Temaet vil være religions- og livssynsdidaktiske perspektiver på urfolkstematikk. Datoene er nå klare: 18.–19. april fra lunsj til lunsj. Hold av tidspunktet, så kommer det detaljer om program etter hvert.

NCRE i Karlstad 17.-19. juni 2024

Invitasjonen til Nordic Conference of Religious Education 17.–19. juni neste år som ble omtalt i forrige nyhetsbrev er nå publisert. Denne gangen er altså konferansen lagt til Sverige med Universitetet i Karlstad som vertskap.  Prekonferanse 16. juni. Konferansetema er ‘den andre.’ Call med detaljer: https://www.kau.se/ncre2024

PhD innen digitalisert KRLE-didaktikk, Høgskolen i Østfold

Vi videreformidler denne henvendelsen fra kollega Erik Thorstensen:

Vi som jobber med KRLE på Høgskolen i Østfold leter etter kandidater som har lyst til å ta en PhD innen digitalisert KRLE-didaktikk. Det er en generell utlysning knyttet til satsningsområdet Det digitale samfunn – se https://www.jobbnorge.no/en/available-jobs/job/246857/vacant-phd-positions-digitalisation-and-society

Vi kan gjerne bistå interesserte søkere med å utforme en søknad. Ta kontakt med Erik Thorstensen, erik.thorstensen@hiof.no, (og sett gjerne Geir Afdahl, geir.afdal@hiof.no, i kopi).

Ta kontakt!!

Beste hilsen

Erik Thorstensen (tlf: 408 53 972), erikth@hiof.no

Temanummer om populærkultur i religionsundervisning

Vi minner om at Prismet religionspedagogisk tidsskrift utgir et temanummer om populærkultur i religionsundervisning med Audun Toft, MF som gjesteredaktør: audun.toft@mf.no. Gjesteredaktør ber om sammendrag/abstracts innen 1. september. Frist for å sende inn endelig manus er 1. desember.

Vennlig hilsen

Ole Andreas Kvamme

På vegne av styret i NoReFo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *