Meny Lukk

Nyhetsbrev, 18. januar 2022

Kjære NoReFo-kollegaer,                                                                                                              Oslo, 18. januar 2022

Her er litt nytt om året som kommer.

Årskonferanse og årsmøte

Tid og sted for årskonferansen med årsmøtet er nå avklart: Universitetet i Stavanger vil være vertskap for konferansen som legges til torsdag 1. desember – fredag 2. desember. Det kommer invitasjon med mer informasjon etter hvert.

Svensk-norsk seminar

Det digitale seminaret som svenske NFR og norske NoReFo arrangerer sammen, finner sted torsdag 7. april kl 1000-1400. Vi tar sikte på å finne temaer som kan være aktuelle for forskere på våre felt i både Sverige og Norge, med innlegg, samtale og diskusjon. Hold av tidspunktet, så følger en egen invitasjon i februar.

Dele nytt i nettverket

Vi er et forskernettverk med lav terskel for å dele informasjon om stillingsutlysninger, konferanser, paperinvitasjoner og annet nytt som NoReFo-kollegaer kan ha interesse av. Det er derfor bra at e-postlisten med NoReFo-medlemmer brukes aktivt. For å forebygge misbruk er det greit at adressene i selve e-posten legges i blindkopi. Oppdatert e-postliste er lagt ved og kan også fås ved å kontakte styreleder.

Invitasjoner til å bidra i aktuelle temanummer

Her er et par invitasjoner til å sende inn korte abstracts til temanummer i BJRE med frist nå i vår (invitasjonene er lagt ved):

25. februar: Temanummeret Gender, Sexualities and Religious Education: Theory, Policy and Practice

15. mars: Temanummeret Pandemics, Worldviews and Religious Education

I tillegg minner vi om Øystein Lund Johannessen og Geir Skeie sin invitasjon til å sende inn abstracts til temanummeret Religions and Intercultural Education i Religions (se tidligere epost og vedlegg her). Der er fristen allerede 27. januar.

Godt nyttår!

Hilsen

Ole Andreas Kvamme

På vegne av styret i NoReFo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *